EN

Skrýt rezervace
Datum příjezdu:
Datum odjezdu:

Zvěřinové speciality na Studánce

Podzim je za dveřmi a s ním také pro něj tak typické zvěřinové hody. Kuchyně na Studánce vám může nabídnout opravdu jedinečný gurmánský zážitek. Zvěřinou bude dotčen jak předkrm, tak také polévka, ale i hlavní chod.

Kulinářský provoz na Studánce pravidelně oživují sezónně laděná menu. Co se týká zvěřinového menu, těšit se můžete předně na carpaccio z daňka jako předkrm. Polévka v podobě zvěřinového guláše vás jistě v čím dál chladnějších večerech také neurazí.

Opravdu bohatý výběr máme z hlavních chodů.  Za zmínku stojí například šťavnatá kotleta z kance se šípkovou omáčkou, bramborový fondán nebo zvěřinové výpečky s červeným zelím a houskovým knedlíkem. Sladkou těčku tentokrát představuje čokoládový fondán s malinovou redukcí.

Platnost tohoto speciálního menu je od 1. 9. 2016.

Kompletní menu naleznete níže v PDF nebo na stránce Sezónní menu na Studánce.

Těšíme se na vaše mlsné jazýčky!

Bažantí prso ve slanině, silná redukce z červeného vína, šťouchaný brambor
Carpacio z daňka
Královský jelení hřbet v silné zvěřinové omáčce, špenátové pyré, pečená cibule, bramborové krokety plněné anglickou slaninou
Šťavnatá kotleta z kance se šípkovou omáčkou, bramborový fondán

Soubory ke stažení

 

Kontakt

Hotel Studánka

Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou

Rezervace

+420 494 389 200

GPS

50.168888, 16.32057