Podzim je za dveřmi a s ním také pro něj tak typické zvěřinové hody. Kuchyně na Studánce vám může nabídnout opravdu jedinečný gurmánský zážitek. Zvěřinou bude dotčen jak předkrm, tak také polévka, ale i hlavní chod.
Kulinářský provoz na Studánce pravidelně oživují sezónně laděná menu. Co se týká zvěřinového menu, těšit se můžete předně na carpaccio z daňka jako předkrm. Polévka v podobě zvěřinového guláše vás jistě v čím dál chladnějších večerech také neurazí.
Opravdu bohatý výběr máme z hlavních chodů. Za zmínku stojí například šťavnatá kotleta z kance se šípkovou omáčkou, bramborový fondán nebo zvěřinové výpečky s červeným zelím a houskovým knedlíkem. Sladkou těčku tentokrát představuje čokoládový fondán s malinovou redukcí.
Platnost tohoto speciálního menu je od 1. 9. 2016.
Kompletní menu naleznete níže v PDF nebo na stránce Sezónní menu na Studánce.
Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou
+420 494 389 200
50.168888, 16.32057