Jako již tradičně vám Studánka opět nabízí možnost ochutnávky jedné z exotických kuchyní. Tentokrát se jedná o menu, sestavené z pokrmů typických pro neklidnou, divokou Ukrajinu, které pro Vás připravuje Andrej Pekin.
Jako již tradičně vám Studánka opět nabízí možnost ochutnávky jedné z exotických kuchyní. Tentokrát se jedná o menu, sestavené z pokrmů typických pro neklidnou, divokou Ukrajinu, které pro Vás připravuje Andrej Pekin.
Menu opět nabízí jak polévku, tak hlavní chod i dezert.
Jako polévka vás jistě nepřekvapí oblíbený šťavnatý bořšč neboli Борщ ze zdravé červené řepy. Dále máte na výběr až ze čtyř hlavních chodů, a to v podobě například tzv. zrazy (Зразы ), což je kapsa plněná kysaným zelím a zeleninou nebo golubcy (Голубцы), což u nás známe spíše pod názvem balené zelí – mleté vepřové maso s rýží zabalené v zelném listě. Jako dezert se budou servírovat syrniky se zakysanou smetanou (Сырники со сметаной).
Kompletní denní nabídku naleznete zde.
Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou
+420 494 389 200
50.168888, 16.32057