EN

Skrýt rezervace
Datum příjezdu:
Datum odjezdu:

Speciality z úrody lesů, sadů a zahrad

Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku gastronomických specialit podzimu s tématem "Speciality z úrody lesů, sadů a zahrad".

Výběr z menu

Jako předkrm vám naservírujeme Zvěřinové pralinky z kančí plece, pistáciový prach, smetanová pěna s badyánem​. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou například Dančí hřbet na portském víně, hruška vařená ve víně​ nebo Flank steak, batátové pyré, pečená dýně s červenou řepou. Kompletní nabídku tohoto menu naleznete pod odkazem níže.

Dezert

V rámci tohoto menu podáváme i lahodný dezert, kterým tentokrát budou Horké maliny s karamelem a vanilkovou zmrzlinou​

 

Kompletní menu naleznete na stránce Sezónní menu na Studánce.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dančí hřbet na portském víně, hruška vařená ve víně bramborové noky se strouhankou
Dýňová polévka s kaštanovým pyré
Srnčí ragů s širokými nudlemi
Zvěřinové pralinky z kančí plece, pistáciový prach, smetanová pěna s badyánem

Kontakt

Hotel Studánka

Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou

Rezervace

+420 494 389 200

GPS

50.168888, 16.32057