Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku gastronomických specialit podzimu s tématem "Speciality z úrody lesů, sadů a zahrad".
Jako předkrm vám naservírujeme Zvěřinové pralinky z kančí plece, pistáciový prach, smetanová pěna s badyánem. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou například Dančí hřbet na portském víně, hruška vařená ve víně nebo Flank steak, batátové pyré, pečená dýně s červenou řepou. Kompletní nabídku tohoto menu naleznete pod odkazem níže.
V rámci tohoto menu podáváme i lahodný dezert, kterým tentokrát budou Horké maliny s karamelem a vanilkovou zmrzlinou.
Kompletní menu naleznete na stránce Sezónní menu na Studánce.
Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou
+420 494 389 200
50.168888, 16.32057