Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku sezónně laděných zvěřinových specialit. Podzimní chutě oživí všechny chody, včetně dezertu a nápoje. Dýně, zvěřina i skořice přeci k podzimu neodmyslitelně patří!
Jako předkrm vám naservírujeme Krokety z kančího plece s karotkou a fenyklovou pěnou, následovat jej bude jemný Dýňový krém se zázvorem. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou Pečená hovězí roštěná s dýňovou a špenátovou terinkou a fenyklem se slaninovou omáčkou nebo Grilovaný candát s pečenou cibulí s česnekovým pyré a mladým špenátem.
V rámci zvěřinového menu se však bude podávat i salát – Listový salát s marinovanou dýni a dýňovými semínky. Lahodný dezert bude vskutku podzimní – vonící skořicí a vanilkou. Jako třešničku navrch pak budete moci ochutnat Čerstvý dýňový džus plný vitamínů.
Kompletní menu naleznete níže v PDF nebo na stránce Sezónní menu na Studánce.
Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou
+420 494 389 200
50.168888, 16.32057