Podzimní menu na Studánce
Podzimní menu v hotelové Madlenčině restauraci jsme připravili pro druhou polovinu září a celý říjen. Návštěvníci se mohou těšit na kuchařské umění hotelového šéfkuchaře Jana Havlíčka a jeho týmu. Co se k podzimu hodí více než jelení carpaccio nebo krémová dýňová polévka? Jako hlavní chod si potom můžete dopřát třeba kančí plec s ořechovou nádivkou nebo cuketové knedlíčky plněné hříbky. U každého studáneckého menu nesmí chybět dezert z dílny místních cukrářek. Ochutnejte náš švestkový crumble.
Přejeme dobrou chuť!
– předkrm –
60 g Jelení carpaccio
tomatové chipsy, kapary, parmezán
– polévka –
0,2 l Krémová dýňová polévka
broskev, bylinkový olej
– hlavní chody –
200 g Kančí plec s ořechovou nádivkou
bramborové placičky, švestková omáčka
150 g Jelení hřbet
krupicové noky, ostružinová omáčka
200 g Náš domácí vegetariánský burger
s pohankovým karbanátkem, marmeláda z hrozinek, rajčat, cibule, rukola, jemný pikantní dip, naše hranolky
200 g Cuketové knedlíčky plněné hříbky
pražená cibulka, česnekové pesto
-dezert našich cukrářek-
120 g Švestkový crumble
jablka, hrušky, švestky, blumy, ostružiny