15. 9. - 31. 10. 2023

Podzimní menu na Studánce

Podzimní menu v hotelové Madlenčině restauraci jsme připravili pro druhou polovinu září a celý říjen. Návštěvníci se mohou těšit na kuchařské umění hotelového šéfkuchaře Jana Havlíčka a jeho týmu. Co se k podzimu hodí více než jelení carpaccio nebo krémová dýňová polévka? Jako hlavní chod si potom můžete dopřát třeba kančí plec s ořechovou nádivkou nebo cuketové knedlíčky plněné hříbky. U každého studáneckého menu nesmí chybět dezert z dílny místních cukrářek. Ochutnejte náš švestkový crumble.

Přejeme dobrou chuť!

 

– předkrm –

60 g  Jelení carpaccio

tomatové chipsy, kapary, parmezán

– polévka –

 0,2 l  Krémová dýňová polévka

broskev, bylinkový olej

– hlavní chody –

 200 g Kančí plec s ořechovou nádivkou

bramborové placičky, švestková omáčka

150 g Jelení hřbet

krupicové noky, ostružinová omáčka

 200 g Náš domácí vegetariánský burger

s pohankovým karbanátkem, marmeláda z hrozinek, rajčat, cibule, rukola, jemný pikantní dip, naše hranolky

200 g Cuketové knedlíčky plněné hříbky

pražená cibulka, česnekové pesto

-dezert našich cukrářek-

120 g Švestkový crumble

jablka, hrušky, švestky, blumy, ostružiny