Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku specialit s tématem "Letní sezónní menu".
Jako předkrm vám naservírujeme Mousse z kozího sýra, okurkové želé, ředkev, banketka. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou například Dančí nožička se zelenými fazolkami, pečená brambora s dipem se zakysané smetany nebo Královská pražma pečená se šalvějí, citronový cous-cous. Kompletní nabídku tohoto menu naleznete pod odkazem níže.
V rámci tohoto menu podáváme i lahodný dezert, kterým tentokrát bude Levandulová panna cotta s jahodami a marinovanou rebarborou.
Kompletní menu naleznete na stránce Sezónní menu na Studánce.
Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou
+420 494 389 200
50.168888, 16.32057