EN

Skrýt rezervace
Datum příjezdu:
Datum odjezdu:

Jarní speciality s chřestem a zvěřinou

Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku specialit s tématem "Jarní speciality s chřestem a zvěřinou". Menu začínáme podávat od 28. 4. 2017.

Výběr z menu

Jako předkrm vám naservírujeme Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem,rozinkové pyré. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou například Dančí plec s přelivem šípkové omáčky, zeleninové ragú, bramborová kaše nebo Pečený hřbet z divočáka, perníková omáčka, bramborová kroketa s jarními bylinami, karotkové pyré. Kompletní nabídku tohoto menu naleznete pod odkazem níže.

Dezert

V rámci tohoto menu podáváme i lahodný dezert, kterým tentokrát bude Mangová panna cotta s růžovým pepřem, čokoládový prach, sorbet z manga

 

Kompletní menu naleznete na stránce Sezónní menu na Studánce.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Chřestový krém s bramborem
Carpaccio z červené řepy a kozím sýrem
Pečený hřbet z divočáka, perníková omáčka bramborová kroketa s jarními bylinami, karotkové pyré
Kančí medailonky na rozmarýnu, zelené fazolky, Pečená brambora se smetanovým dipem
Dančí plec v šípkové omáčce, zeleninové ragú, bramborová kaše
Filet z candáta, máslový chřest s ředkvičkou, špenátová raviola
Mangová panna cotta s mangovým sorbetem

Kontakt

Hotel Studánka

Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou

Rezervace

+420 494 389 200

GPS

50.168888, 16.32057