EN

Skrýt rezervace
Datum příjezdu:
Datum odjezdu:

„Avantgardní Česko“ na Studánce

Vůně tradičních českých pokrmů se linula poslední únorovou sobotu hotelem Studánka ****. V tento den se totiž v hotelové vinárně Pod Studánkou konal seminář AVANTGARDNÍ ČESKO.

Díky spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR, hostil hotel několik kuchařů, kuchařek a příznivců moderní gastronomie z celého okolí. O tuto krásnou akci, kterou vedl lektor Pavel Bicek, se postaral především šéfkuchař Martin Pomikálek, díky kterému jsme měli možnost navázat spolupráci s asociací a zorganizovat tento gastronomický seminář. Hojná účast všech příznivců gastronomie podtrhla kulinářský ráz akce. Jak již název napovídá, představena byla jídla tradiční, avšak v cela jiném pojetí, a v přiblížení současných trendům moderní gastronomie. Připravovaly se speciality, jako například: Konfitované husí maso se sladkým kořením, zelným pyré a chlebem ze sladkých brambor nebo Karotkový krém, jelení brulle s marinovanými brusinkami a mladou karotkou. Metoda, se kterou již kuchařský hotelový tým dávno pracuje, byla představena v pokrmu Vepřové panenky sous-vide s křenovou infuzí s jablkem v karamelu. Účastníci akce využili také v hojném počtu možnosti provedením a představením letoviska F&B managerem Matějem Novákem. Na své si zde přišla také zvěřinová farma Třebešov, která jakou součást hotelové kuchyně představila své výrobky a prezentovala se svými zvěřinovými specialitami. Na semináři nemohl chybět ani celý kuchařský tým hotelu, kteří čerpali inspirace a nápady do doplnění současného konceptu moderní gastronomie hotelu Studánka****.

 

Nabídka pokrmů na Studánce

 

Kontakt

Hotel Studánka

Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou

Rezervace

+420 494 389 200

GPS

50.168888, 16.32057