EN

Skrýt rezervace
Datum příjezdu:
Datum odjezdu:

Avantgardní česká kuchyně

Znamenitá kuchyně hotelu Studánka pro vás tentokrát připravila rozmanitou nabídku sezónně laděných specialit s tématem Avantgardní česká kuchyně. Menu začínáme podávat od 15. 3. 2017.

Výběr z menu

Jako předkrm vám naservírujeme Pečené brambůrky plněné domácím sýrem. Co se týká hlavního chodu, budete mít na výběr hned z několika možností. Zalahodit svým chutím můžete takovými pokrmy, jako jsou Kančí hřbet pečený ve slanině, máslový chřest, bramborové fondany​ nebo Dušená dančí nožička na povidlech s polentou, karamelizovaným květákem a celerovým pyré. Kompletní nabídku tohoto menu naleznete pod odkazy níže.

Dezert i horké nápoje

V rámci menu Avantgardní česká kuchyně se bude podávat i lahodný dezert, kterým tentokrát bude Krupicové flameri se švestkovým jáhelníkem

 

Avantgarda je slovo francouzského původu (avant = před, la garde = hlídka, stráž, původně znamenající vojenský předvoj). Tento výraz se používá v terminologii umělecké, kde představuje umělce, uměleckou skupinu či tvorbu, která je objevná a průkopnická.

Kompletní menu naleznete níže v PDF nebo na stránce Sezónní menu na Studánce.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Soubory ke stažení

 

Kontakt

Hotel Studánka

Hotel STUDÁNKA
Letovisko Studánka 505
516 01 Rychnov nad Kněžnou

Rezervace

+420 494 389 200

GPS

50.168888, 16.32057